/(Hrvatski) Caravel
(Hrvatski) Caravel 2018-01-25T14:02:58+00:00
  • caravel bukule

Caravel

Zastupamo i talijanski brend Caravel. Caravel bukule, odnosno ležajevi za osovine brodskih propelera i turbina svakako su u samom svjetskom vrhu proizvodnje ležajeva.

Caravel ležajevi izrađeni su od vrhunskih materijala i spadaju u najbolje i najkvalitetnije ležajeve na svijetu.

Ležajeve (bukule) možemo naći u kombinaciji: ležajevi (bukule) mesing(bronca)/guma i ležajevi (bukule) pvc/guma. Isto tako CARAVEL ležajevi mogu imati obični (ravni) i spiralni navoj.
Unutarnja površina pokrivena je vulkaniziranom NBR gumom. Čahura i guma su uz maksimalnu pažnju stopljeni u jedno tijelo, a kvaliteta spajanja je testirana u Caravel-ovom laboratoriju za ispitivanja Shape. Dimenzije i broj kanala za podmazivanje su napravljeni u skladu s preciznim matematičkim i mehaničkim principima.
Caravel ležajevi jednostavno i brzo se zamjenjuju i instaliraju. Idealni su za kontrolu i ograničavanje buke i vibracija što je značajno za očuvanje same osovine propelera i kod industrijske primjene gdje se često događa da okretanje tijela nije savršeno uravnoteženo, a potrebna je izuzetna preciznost. Unutarnja guma je dovoljno čvrsta da čuva vratilo od oštećenja, a laboratorijska istraživanja su pokazala da niti vibracije ne mogu doprijeti do vanjskog dijela ležaja.

CARAVEL ležajevi dolaze u različitim dimenzijama, a maksimalne dimenzije su:

  • promjer osovine 600 mm
  • duljina 2.000 mm
  • širina 2.500 Kg

Product category

više proizvoda
Call Now Button